Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az akvárium részvétele a Feng Shui-ban

Akvárium
Jó csít gyűjt és elősegíti az üzleti sikereket. Minden kínai lokálban találunk egyet. Ha érdekes köveket, növényeket és szép színes halacskákat veszünk bele, öröm lesz gondozni, és a lakásnak is díszévé válik. Semmiképpen se szögletes akváriumot vegyünk, mert a feng shui szerint az éles tárgyak negatív energiát hordoznak.

Állatok
Igazi bio mérőeszközként működnek. Ahol az eb szívesen tölti az idejét, ott biztosan megfelelő hatások érvényesülnek. A macskára viszont ne hallgassunk, mert a kutyával ellentétben nem érzékeli a sugárzást. Attól még, hogy a cica a kedvenc fotelunkban szeret szunyókálni, nem biztos, hogy egészségünkre ártalmas helyen van, de jobb, ha feng shui szabályai alapján megvizsgáljuk a szobát

 

Feng shui úgy tartja,hogy nyolc piros(Szerencse és pénz hozó) és egy fekete hal(Negatív energiákat szívja be) szerencsét hoz. Ez viszont a kerti tavakra érvényes! A hálószobai akváriumba pedig tehetünk egy nagy vörös halat (A hálószoba titkok gyarapítására:))Pl.: vörös arrowana :P :) .

 

Az akváriumi résznél jegyezném meg,hogy azt állítja,kerüljük az éleket. Itt teszem fel a kérdést hogy a feng shuin-k a fontosabb vagy a rendelet a gömbakváriumokról/ a halaink közérzete.Ha valaki nagyon feng shuizik és a halait is szeretni,akkor vegyen egybe öntött akváriumot.Azon nincsenek élek,és gondolom az is megfelel:).

Forrás:[Katt]

 

Kép