Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Változások

 Változások

 

Tisztelt DIYhal olvasók!


Változásokkövetkeznek:

A Web-oldal immáron 2 éves, melynek megünnepléseként űj menürendszert hozunk létre. Az eddigi menüpontok egy része át lessz nevezve, megszűnik, vagy a menüpontok alatt található almenüpontok más menüpontok alá kerülnek! Az átalakítás célja a könnyebb átláthatóság, mert a jelenlegi egy kissé kaotikus.
Ezen kívül új cikkekkel, és új menüpontokkal gazadgodik a DIY-hal olvasótábora! Tervek szerint sűrűn frissülő Blog, és Környezetvédelmi rész is lesz, aminek remélem legalább annyira örültök ti, mint én :).

Átalakítások kezdete 2012.07.11 A vége még nem előre látható. A cikkek nyilván folyamatosan kerülnek majd fel, a menürendszer átalakítása egy héten belül megtörténik! Az átalakításokról egy külön menüpontot írok majd, hogy a régi rendszerhez szokott olvasók megtalálják a régi cikkeket.

Újdonság: Diyhal a Facebookon is fellelhető!


Üdvözlettel: Lucky

 

A változások kezdete: 2012.07.11.


___________________________________________________________

2012.07.11


"Az akvárium lakói" menüpontba kerültek az alábbi régebbi menüpontok; "Halak", "Garnélák", "Vizicsigák", "Vizinövények", és az alábbi cikk: "Élő eleség tartása és tenyésztése"

A "Szavazás" menüpontot töröltem. (Itt ragadnám meg a lehetőséget, hogy megköszönjem az összes eddigi szavazónak! Az eredmények igazán pozitívak! Köszönöm az összes szavazatot!!!

A "DIY-chat" a "Kapcsolattartás" menüponton keresztül érhető el

Az "Alapok" menüpontba került a "GYIK" cikk az "Édesvízi akvarisztika" menüpontból, továbbá a "Leírások és videók kezdőknek" cikk az "Édesvizi akvarisztika" menüpont "Kezdőknek" alpontjából.

A "Programok" és az "Időtöltés" menüpont változatlan formában az "Extrák" menüpont alá kerültek.

A "DIYcuccok" menüpontot átneveztem "/DIY/ Készítsd el te!" -re

A "DIYhal Zsebkönyvek" a "Letöltés..." menüponton keresztül érhetőek el!


___________________________________________________________

2012.07.12


Megjelent a DIYhal a Facebook-on is! Az alábbi linken keresztül érhető el: https://www.facebook.com/DIYhal

 Az "Édesvizi akvarisztika" menüpont törölve... A benne lebő alpontokat szétosztottam. A "Blog-oldába" nemt a "Blog", és a "Bejegyzések" alpont tartalma.

 A MENÜ rendszer átalakítása befejeződött! Megkezdődnek a cikkek írásai, és az aktívabb Blog-olás is!